flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Теплицькому районному суді Вінницької області наявна вакантна посада державної служби категорії «В» - секретар судового засідання

23 червня 2023, 10:05

    Призначення на посади державної служби у період дії воєнного стану відбувається за спрощеною процедурою, без конкурсного відбору на підставі поданої заявизаповненої особової картки встановленого зразка,  та  документів, що підтверджують наявність освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад.

 Вимоги:

  1. Вища, ступінь вищої освіти не нижче бакалавра або молодшого бакалавра, відповідного професійного спрямування («Правознавство»).
  2. Вільне володіння державною мовою.
  3. Досвід роботи – не обов’язковий.

Основні обов’язки

  • Забезпечення фіксування судового процесу (судового засідання) технічними засобами, а також здійснення відеозапису ходу і результатів процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції під час судового засідання  (кримінального провадження).
  • Здійснення судових викликів та повідомлень у справах, які знаходяться у провадженні  судді;
  • оформлення заявок до органів внутрішніх справ, адміністрації місць попереднього ув’язнення про доставку до суду затриманих та обвинувачених осіб,  підготовка копій відповідних судових рішень.
  • Здійснення перевірки осіб, які викликані в судове засідання, та зазначення на повістках часу перебування в суді з’ясування причини  відсутності осіб, яких викликано до суду.
  • Виготовлення копії судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді.
  • Здійснення засвідчення та видачу копій судових рішень та документів у судових справах до моменту їх передачі в канцелярію суду.
  • Здійснення оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі й фактично не були присутніми в судовому засіданні  при розгляді справи.
  • Формування матеріалів судових справ та здійснення передачі справ до канцелярії суду.

Подання декларації та документу про підтвердження рівня володіння  державною мовою, а також проведення спеціальної перевірки, передбаченої законами України «Про запобігання корупції» та «Про очищення влади», відтерміновано до припинення чи скасування воєнного стану.

Для участі у співбесіді необхідно подати резюме на електронну адресу  inbox@tp.vn.court.gov.ua   або особисто до Теплицького районного суду Вінницької області за адресою вул. І. Франка, 26, смт Теплик Вінницької області.

    Контактна особа – керівник апарату суду Людмила СИНЧА  – (04353) 2 16 63.